Hellou!!

kuva1.jpg

Päivät vähenee ja matka Unkariin lähenee. Pikkusen on jo perhosia vatsassa, kun matkatavarat alkaa kohta olemaan kasassa. Ensin kuitenkin hieman jotain minusta :)

Olen keväällä 2016 valmistuva laborantti Raahen ammattiopistolta. Työskenneltyäni lähes kymmenen vuotta kaupan alalla aloin kaivata jotain uutta ja erilaista työtä. Päätin hakea Raahen ammattiopistolle laboratorioalan koulutukseen ja aloitin koulun elokuussa 2014. Heti opintojeni alussa innostuin koulun tarjoamasta mahdollisuudesta ulkomaan työharjoitteluun. 

kuva3.jpg

Budapest valikoitui kohteeksi, koska olen kuullut paljon hyvää palautetta onnistuneista työharjoittelujaksoista siellä. Toivon, että ehdin töiden lisäksi tutustua myös Budapestin nähtävyyksiin, ravintoloihin ja kahviloihin. Suurena aurinko-fanina olen seurannut paikallista säätiedotusta ja näyttäisi, että vastassa on täysi kesä :) JEEEE!!!

kuva2.jpg

Suurin möykky sydämellä on tällä hetkellä läheisten "hyvästely". Vaikka kyseessä ei ole kuin kuukauden matka, tuntuu erossa olo rakkaasta avopuolisosta hirveältä. Ennen kaikkea ajatus heipattelusta lentokentällä tuo kyyneleet silmiin joka kerta... Tiedän kuitenkin, että kuukausi menee nopeasti ja Budapestissa on varmasti niin paljon tekemistä etten ehdi koko ajan itkemään koti-ikävää ;)  Myös sisaruksiani tulee ikävä, koska etenkin siskojen kanssa pidämme yhteyttä lähes päivittäin. Onneksi on whatsapp :)

Olen kuitenkin reipas ja iloinen ihminen, joten uskon selviytyväni reissusta hyvin:)

oma%20kuva.jpg

Wish me luck!!

-Kaisa-