Hellou!

Keskiviikkona lähdettiin aamulla Ingridin opastuksella tutustumaan meidän työpaikkaan. No, päästiin työpaikalle ja siellä ei kukaan tiennyt, että sinne on tulossa kaksi suomalaista labra-alan harjoittelijaa... Ihmiset siinä puhui unkaria ja katoin vierestä huuli pyöreänä... Is there a problem??? Ingrid sopi työpaikan kanssa, että tullaan torstaina uudestaan ja he ottavat meidät sitten vastaan.

Eli lyhyt oli eka työpäivä :) Jäätiin pyörimään päiväksi Budapestiin ja nopeasti kului päivä patsaita ja linnoja ihmetellessä.

linna.jpgritari2.jpg

Käytiin kävelemässä Margitin saarella, mikä on todella kaunis ja rauhallinen paikka. Vaikka ihmisiä saarella oli paljon, oli kaikki levittäytyneet tasaisesti ympäriinsä ja jokainen sai varmasti olla rauhassa.

margit2.jpgraunio.jpgmargitdune.jpgmargit3.jpgmargit1.jpg

Torstai ja perjantai vietettiin töissä. Työskentelen (ainakin nyt aluksi) kromatografian osastolla  GC:n parissa. Hieman on haastavaa opetella uutta laitetta ja uusia työtapoja vieraalla kielellä... Työskentelytavat ja työturvallisuus poikkeavat aika paljon Suomen oloista. Työkaverit ovat mukavia, osa ehkä hieman ujoja puhumaan englantia kanssani, mutta oikein ystävällisiä kaikki ovat olleet. Työmatkoihin menee lähes 1,5 tuntia sivu ja töissä olemme noin seitsemän tuntia, joten työpäivinä ei muuta ehdi tehdä.

Nyt on onneksi perjantai ja viikonloppu edessä :)

-Kaisa-